Produsert av Rosenquist Design – © Klepp Service Drift AS

SG_GULL_LYSBAKGRUNN.png
Klepp Service Drift AS

Besøks- og postadresse:

Engelsvollvegen 264

4353 Klepp Stasjon

Referanser

Vi er stolte over arbeidet vårt, og er ikke redde for å vise det frem. I galleriene under vil du finne et utvalg av arbeider vi har utført. 

Leverte kundeprosjekt

Klepp

1/6

«Klepp Service Drift AS har bygget markterrasse på 40 kvm med tilhørende levegg, gelender til kjellertrapp, samt utskifting av vinduslister på fem vinduer. Vi er veldig godt fornøyd med sluttresultatet. Bra utført detaljarbeid. Vi ba om noen endringer etter at arbeidet var utført, og dette ble ordnet uten problemer. Det eneste vi har å utsette, er at arbeidet kom i gang senere enn først forespeilet, og at det i tillegg tok noe lengre tid.

Kan trygt anbefales.»

 

Hanne Vatnaland, Kleppe

Sandnes

1/7

«Ved bygging av tre-terrasse på ca 45 kvm, samt oppsetting av 17 x 0,5 m kubbemur var det grei kommunikasjon med både de som administrerte, og de som utførte jobben. Da oppdraget ikke var beskrevet ned til minste detalj, fremstår resultatet som fullt ut akseptabelt.

Litt diskusjon vedrørende dimensjonering ble

løst underveis. Opprydding etter utført oppdrag var

upåklagelig. På tross av noe høy pris, fremstår Klepp Service Drift AS som et seriøst firma som jeg tør anbefale.»

 

Ove Varberg, Sandnes

Hundvåg

1/5

«Klepp Service Drift AS har utført meget bra arbeid ved bygging av levegg/gjerde med innfelt glassvindu. Bra oppfølging før og etter. Pris og leveringstid ble som planlagt.

 

Minus:

Arbeidet tok litt lenger tid enn jeg hadde sett for

meg – dette grunnet sykdom. Men i og med at jeg ikke hadde noen hast med sluttdato, så er jeg godt fornøyd. Kan anbefales.»

 

Leif-Tore Sjølyst, Hundvåg